Szeli
Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2005-08-19
 
Számláló

látotagó olvassa a lapot. 

 

 
Végigjátszások
 
Statisztikák

websas.huGoogle PageRank

MSN címem: szeli2@hotmail.com

 
Ez van

Kis Felhőkép
Kis Felhőkép Magyarországról

 
BIND-EK

MI AZ A BIND?

-A bind maga egy parancs, mely egy adott billentyűzeti kiosztás lenyomása esetén indul el. Ezt elsősorban bizonyos szövegek megjelenítésére használják. A következő sorok, ezt fogják bemutatni, tehát, hogy hogyan lehet megoldani, hogy egy adott üzenet egy gombnyomásra megjelenjen a játékban lévő Chat-ben.

Köszönet: http://codclans-site.extra.hu/

Továbbá mutatok, egyéb BIND-eket is.

HOGY BINDELJEK?

-A consoleba alabból 0 (a beállításoknál meg lehet változtatni), írd be: /bind_x_say_szöveg. Az x azt a gombot jelenti, amelyre rendeled. Ez a szöveg bindelése.

EGYÉB BIND-EK:

-/bind_x_vsay_y_z  -  Ez a hangosChat-re használható, tehát például, ha azt akarod, hogy egy gombra azt mondja, az embered, hogy Indulás, mondjuk az o gombra, ezt írd be: /bind_o_vsay_1_2. Az _ a szóközt jelenti! Az y azért 1, és a z azért 2, mert ha a v-t lenyomod (szintén alapbeállítás) akkor 1-est, aztán 2-est kell nyomnod, hogy azt mondd: Indulás.
-/bind_x_cp  -  Ha ezt a BIND-et beírod, akkor arra használhatod, hogy bezárja, a programot.
-/bind_x_name_ZZZZ  -  Ezzel a bind-del, a nevedet változtathatod meg egyetlen gombnyomásra! A ZZZZ helyére be kell írni a neved. Ezzel villogtathatsz is nevet. Pl.: az 5-ös gombra azt a nevet írod: ZZZZ, és a 6-os gombra, pedig azt, hogy ZZZZ, akkor, ha egymás után gyorsan lenyomod az 5-ös és a 6-os gombot villogni fog a neved. FIGYELEM! Néhány szerveren, kick jár a név villogtatásáért!!! Színkódok ITT találhatóak!
-/bind_x_kill  -  A gomb lenyomására meghalsz.

Ha lemásolod a szöveget, kérlek, rakd ki, hogy innen származik!

EZEK A BINDEK, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG CALL OF DUTY, CALL OF DUTY: UNITED OFFENSIVE, CALL OF DUTY 2, CALL OF DUTY 4-BEN HASZNÁLHATÓAK!

 

Sok szerencsét, és jó játékot!

 
Linkjeim
 
+
 
Játék
 
Színkódok
 
Üzenőfal

 
On-line látogatók
 
Toplisták


Rubin Toplistája


LadyLuna Toplistája..A legjobb weboldalak

 

BIND-elés
SZÍNEK
EGYEBEK

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!