Szeli
Főmenü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2005-08-19
 
Számláló

látotagó olvassa a lapot. 

 

 
Végigjátszások
 
Statisztikák

websas.huGoogle PageRank

MSN címem: szeli2@hotmail.com

 
Ez van

Kis Felhőkép
Kis Felhőkép Magyarországról

 
Végigjátszások
Végigjátszások : Silent Hill 3

Silent Hill 3

www.silenthill.hu  2006.06.26. 10:13

Ez nem végigjátszás...hanem izé hogy is mondjam Silent hill3 teremtmények.A www.silenthill.hu jóvoltábol

Closer

Ő az első groteszk figura, akit Heather éppen jóízű tunkolás közben abajgat, majd mivel a srác ezt nem veszi jó néven, a lyányka kénytelen beleereszteni pár ólmot. Ettől a tesói bepöccennek, és frekvens ellenfélként rendre Heather életére törnek. Nagyok és lassúak, de tekintélyeset sebeznek, és golyó által nehezen pusztulnak. Tehát: szeld őket gerezdekre és mozogj igen gyorsan.

 

Split Head

AKA a szétnyílt fejű házőrző, különös ismertető jegye, hogy némileg rothadó testét részben fásli fedi. Átlag nehézségű ellenfél, nem nehéz kinyírni. A metrótól kezdve az átalakult plázán át mindenütt előfordulnak, adjunk nekik keményen!

 

Pendulum

Földön és levegőben támadnak, ez utóbbi esetben fülsüketítő fémcsikorgás kíséretében, csak hogy már előre tudd, mire számíthatsz. Ha lehet, még mászás közben tegyük őket hidegre, mert repülve már keményebb dió lesz (leszámítva, ha megvan már a lángszóród). Úton-útfélen előkerülnek, változatos modorban küzdő, izgalmas, félelmetes ellenfelek, kemény harcosok (mint a Misszionárius). Amennyiben teljes kiirtásukat tűzöd ki célul, kétség kívül élménydús végigjátszás előtt állsz.

 

Numb Body

Hogy miért zsibbadt, az nem tiszta, inkább egy olyan tyúkhoz hasonlít, amelyikbe valamiképpen bennragadtak a tojások (a genetika bosszúja) és gúvadt szemekkel mindent elkövet, hogy nagy totyogva kitojja azokat. Kotkoda mellet később Kukori is mindenfelé előkerül, a műsor mindkettővel ugyanaz. Adagoljunk reája kemény suhintásokat és jó ütemmel lépjünk el a taszigálás (kapirgálás) elől. Ha van már lángszóród, rendelj grillcsirkét!

 

Insane Cancer

A kis dagi először a metróban, a puska ajándékdobozból való begyűjtése hatására jelenik meg és tápászkodik fel az egyik lépcső alján; ügyeljünk, hogy tornagyakorlata alkalmával (egy kis mozgás mindenkinek kell) ne érjen el, s ha a földre került, többször is lépjünk a szájába keményen, míg felpüffedt teste le nem petyhüd, máskülönben felkel és kezdhetjük előröl. Később a legváltozatosabb helyeken is felbukkan majd (pl. templom folyosói), ekkor ne mulasszuk el a lehetőséget egy kis kekeckedésre - sima liba.

 

Nurse

A kórház kedvesnővére. Huncut, mert egyik-másik még lő is break közben. Ne hagyjuk lélegzethez jutni őket: zseblámpát kikapcs, ólálkodj a közelükbe és tessék hasítani. Kínos lehet egy-egy kórterembe belépve, mikor egyszerre hárman rontanak rád, az érthetetlen szemszögű kameranézet miatt pedig nagyrészt vaktában és ösztönösen vagy csak képes hadakozni. Enyje-benyje!

 

Slurper

A szürcsölő kis gusztustalanság, külleme hajaz az 1. rész csatornasárkányára. Légy nagyon résen: kőkemény és villámgyors küzdelmek várnak rád ezzel a teremtménnyel, ha felvállalod. Mennél többen vannak, annál veszélyesebbek, hovatovább, beköszönve nekik az átváltozott irodaház és kórház helyszíneken, a szűk folyosók miatt qva nehéz ellenük rendesen kibontakozni. A legjobb taktika: pár gyengítő lövést követően (pontosan célozzunk!) kéziszerszámmal folytonosság-megszakadást előidézése a nyákos gyíkfattya zöldes színben fluoreszkáló rusnya fejiben, mégpedig úgy, hogy lehetőleg ne másszon rád hágó mozdulatokkal, mert kerek mennyiségű drinkbe kerül majd helyrepofozni a lányt, az egészséges nemi fejlődésről nem is beszélve.

 

Scraper

 

FŐELLENSÉGEK

Split Worm

Boss, de nem Hugo. Az első rész gyík boss-a kapcsán már ismerjük a képletet. Mondd szépen: ÁÁÁ!

 

Leonard

A srác a bossok közül szerintünk a legkönnyebbik. A pecsét őrzője, az alternatív megváltás és mennyország megszállottja, igéjének erőszakos hirdetője, nem mellesleg Claudia faterja. Eleinte, a telefonban még egész jó fej és együttműködő (a korábban róla talált memo-ban foglaltak dacára), de a személyes találkozás alkalmával teljesen behülyül (-Is every person a mental case here? -That's right baby, too bad, so have at you! :)). Mikor a bestia dagonyázva úszkál, maradjunk a közelében, de pozícionáljuk úgy a hisztérikát, hogy mikor Leo felegyenesedik, ne érje el őt. A móka kedvéért kézifegyverrel is adhatunk neki, de a submachine gun lényegesen feljavítja a játékidőt.

 

Missionary

Fél-boss. A háztetőn kemény erőfeszítések árán esik csak össze, rohadtul szívós és gyors. Ha még nincs nálad a lángszóró, a lőfegyvereket felejtsd el, remekül ütemezett kézitusába kell bocsátkozz vele. A történet egyéb pontjain is fel-feltűnik néhány ebből az ollókezű Eduárdból, mint normál démon, egy ebnél lényegesen több törődést igényelve - add hát meg neki (mert megérdemli).

 

Memory of Alessa

A boss kislyány, Alessa emlékének gusztustalan kiadása. Különösebb speciális technikát nem javasolhatunk, figyelj az ütemre, takarékoskodj a lőszerrel és ne hagyd hogy soká vegzáljon ez a förmedvény. Bár szegény kis Alessát az 1. részből szerettük és sajnáltuk, mindez ne akassza meg a levegőben a vascsöved - ő már nem ugyanaz az ember, csak egy akadály, amin túl kell lépni.

 

God

A főfő gonosz, minden baj forrása és okozója, Claudia megszállott mániájának tárgya. Mire idáig jutunk, annyi groteszk kalandon vagyunk túl, hogy nagyon már nem fogunk megütközni azon, ahogy ez a pokolfajzat fest. Biztonságos távolból kínálgassuk sűrűn ólommal, de csak ha a földre rogyik a feje. Két dologra figyeljünk oda, 1: ha jön a tűzcsóva, ügyesen kerüljük ki (oldalazás), 2: ne maradjunk sokáig ütőtávolságon belül (mindkettőből két-három érintés és sanyi). A bártabbak és ráérősek kísérletezhetnek kézifegyverrel is, ami előreláthatólag nem egy elhalálozással jár majd. Állítólag meg lehet csinálni, de akinek ez megy, az rakja ki a Rubik Kockát is.

képek forrása: http://www.silenthillheaven.com

 
Linkjeim
 
+
 
Játék
 
Színkódok
 
Üzenőfal

 
On-line látogatók
 
Toplisták


Rubin Toplistája


LadyLuna Toplistája..A legjobb weboldalak

 

BIND-elés
SZÍNEK
EGYEBEK

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték